2010. április 29., csütörtök

Müller Péter újra Erdélyben!



2009 őszén Müller Péter előadásaival indult el Marosvásárhelyen és Csíkszeredában a Magyarországon már fogalommá vált Mesterkurzus, amely azóta Erdélyben is közkedvelt kulturális rendezvénysorozattá nőtte ki magát. Müller őszi fellépései iránt akkora volt az érdeklődés, hogy sokan már egyik előadásra sem tudtak jegyet szerezni, így kényszerűen lemaradtak a régen várt találkozásról.

A Mesterkurzus szervezőitől azóta igen sokan kérték: hozzák el ismét Erdélybe Müller Pétert, hogy azok is meghallgathassák varázslatos előadásait, akiknek tavaly nem sikerült, akik pedig szerencsésen bejuthattak, újra átélhessék az élményt, amit csak a személyes találkozás adhat meg.

Mivel Müller Péter tavaly nem csupán udvariasságból állította, hogy fantasztikusan érezte magát a Székelyföldön, a szervezőknek nem volt nehéz rábeszélniük őt az újabb utazásra: a neves író szívesen és gondolkodás nélkül bólintott rá a meghívásra. Nagyon várja, hogy ismét találkozhasson erdélyi barátaival, akik annyi érdeklődéssel és szeretettel fogadták legutóbb.

A népszerű gondolkodó nem ismétli meg tavalyi előadásait, hanem vadonatúj témákkal készül Erdélybe, így azoknak is új élményben lesz részük, akik ősszel már részt vettek valamelyik estjén.

A körút első állomása május 5-én Marosvásárhely, ahol szokás szerint a gyönyörű Kultúrpalota nagyterme ad otthont a Mesterkurzusnak.
Az előadás címe: Gondolataink teremtő hatalma.

Május 6-án Csíkszeredában találkozhatnak az érdeklődők Müller Péterrel, aki A boldogság nyomában címmel tart előadást a Szakszervezetek Művelődési Házában.

Sepsiszentgyörgyre május 7-én érkezik az író. A Szakszervezetek Művelődési Házában tartott előadásának címe: Önmagunk felfedezése.

(Forrás: Transindex)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése